20:53 / 17.08.2023 Происшествия

Окупанти вивезли вглиб рф 450 українських дітей для асиміляції і пропагандистського зомбування

У Центрі національного спротиву повідомили, що російські окупанти продовжують вивозити українських дітей до росії, скажімо, за останній час було відправлено в “патріотичні табори” 450 неповнолітніх.

Про це йдеться у статті ЦНС.

“Окупанти продовжують політику знищенням цілого покоління українців з вивезенням їх до рф і подальшим асимілюванням. Так, за останній період окупанти вивезли 50 старшокласників до Ярославля аби агітувати їх вступати до місцевого університету ім. Дємідова. Крім того, ворог вивозить дітей до дитячих таборів на “оздоровлення”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 200 дітей вивезли з Довжанська до Анапи, ще 200 дітей до Краснодарського краю (150 з Каховського та Генічеського районів Херсонщини, та 50 дітей з ТОТ Запоріжжя).

“В таборах дітям влаштовують концерти “російських зірок”, а також проводять “патріотичні навчання”, де місцеві педагоги промивають їм мізки. Нерідко дітей не повертають до України”, – додали у ЦНС.

Нагадаємо, що росіяни на тимчасово окупованих територіях продовжують вивозити українських дітей “на відпочинок” на понад тисячу кілометрів у глиб росії.

До слова. у Центрі національного спротиву повідомили, що на тимчасово захоплених територіях окупаційна влада планує вивезти понад 10 тисяч українських дітей на нібито “на відпочинок, а насправді збираються “промивати мізки”.

Відомо, що Туреччина і Саудівська Аравія як посередники намагаються домовитися про репатріацію українських дітей, яких депортували до рф, утримують у дитячих будинках чи віддали російським сім’ям.

Нагадаємо, що з вересня 2022 року близько 2150 українських дітей віком від шести років було вивезено до білорусі, до осені кількість таких дітей може становити 3000.