17:26 / 10.04.2023 Происшествия

П'яна ДТП Ступки "глибоко засмутила всіх" у театрі ім. Івана Франка

Представники Національного академічного драматичного театру ім. Франка прокоментували подальшу участь актора Остапа Ступки у їхніх виставах.

Про це вони написали, відповідаючи на коментарі під власним дописом у Facebook.

У соцмережі поцікавились, чи засуджує керівництво театру поведінку актора Остапа Ступки, який 4 квітня влаштував ДТП у Голосіївському районі столиці, та чи продовжить залучати його у виставах. Будучи напідпитку, актор наїхав на припарковане авто, у якому сидів чоловік. Його з травмами різного ступеню тяжкості доправили до лікарні.

"Остап Ступка - актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом", - відповіли в театрі. 

Представники установи відзначили, що ситуація "глибоко засмутила всіх".

Український актор Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП в одному з районів столиці, унаслідок чого постраждав чоловік, якого госпіталізували з чисельними травмами.

6 квітня Остапа Ступку звільнили у залі суду та оголосили про нічний домашній арешт до 5 червня включно.

Нагадаємо, що Остап Ступка знявся в рашистській кіноагітці "Ми з майбутнього-2". Фільм про події Другої світової війни  ображає національні почуття українців, але це не завадило сину видатного актора погодитися на роль.