09:08 / 07.03.2023 Происшествия

Новопризначеного замголови Одеської ОВА впіймали на хабарі

Фото: gettyimages.com

СБУ затримала заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Ігоря Ткачука, призначеного на цю посаду в жовтні 2022. За інформацією ЗМІ, він погорів на отриманні хабаря.

Про прикрість із його підлеглим повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко у Телеграмі.

"Продовжуємо спільно з правоохоронними органами очищення всіх керівників, які досі не розуміють, як саме вони повинні виконувати свої посадові обов’язки, а тим більше під час війни. СБУ в Одеській області було затримано заступника голови ОВА Ткачука І.М., наразі ідуть слідчі дії", - зазначив він, пообіцявши повідомити усі подробиці щодо суті справи пізніше.

Як пише видання "Думська" з посиланням на джерела у прокуратурі, Ткачук, який вважався креатурою голови Одеської ОВА Максима Марченка, затриманий за підозрою в отриманні хабаря.

BAGNET нагадує, у січні СБУ затримала ще одного заступника голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Муратова, який за 35 тисяч доларів хотів "відмазати" підлеглого від тюрми. Пізніше йому оголосили підозру ще й у казнокрадстві. Чиновника випустили зі слідчого ізолятора під заставу в розмірі 3,2 млн грн.

Підготував: Сергій Дага