01:10 / 18.08.2022 Происшествия

Після обстрілу Миколаєва постраждало майже три десятки будинків та університет

Фото: Олександр Сєнкевич у Telegram

Унаслідок ворожого обстрілу Миколаєва вночі 17 серпня пошкоджено 27 житлових будинків, головний корпус університету та знищено автопарк.

Як повідомив у Telegram мер міста Олександр Сєнкевич, у будівлях вилетіло 154 вікна, у трьох будівлях повністю зруйнований дах, в одинадцяти – пошкоджений частково.

“Сьогодні Миколаїв зазнав потужних обстрілів близько 2:00 ночі. У Центральному районі пошкоджень зазнали Чорноморський національний університет імені Петра Могили, де розірвалось дві ракети С-300. У закладі пошкоджені стіни, вилетіли вікна, двері, зруйновані стеля та внутрішнє оздоблення”, – йдеться в повідомленні.

У Корабельному районі під обстріл потрапило приватне підприємство. Там знищений автопарк. Ударною хвилею та уламками пошкоджень зазнали п'ять приватних будинків.

Зазначається, що на місцях працюють ремонтні бригади, вони відновлюють усі комунікації. Комунальники прибирають наслідки обстрілів із громадських місць. Фахівці адміністрацій районів видають жителям плівку, ОСБ-плити та брезент.

Підготувала: Ніна Петрович