22:07 / 17.06.2020 Происшествия

Негода прийшла неочікуванно для киян

Негода, яка прокотилася Києвом удень у середу 17 червня, наробила біди. Києни показали в мережі наслідки сильної зливи.

Відео та фото кияни публікують у соцмережах.

Легкову автівку змило зливою з вулиці, в соцмережах шукали власника, щоб попередити.

"Треба знайти власника авто з держномером AA1634TA. Річ у тім, що під час дощу авто змило водою по вулиці Брюллова. Якщо буде ще один дощ - йогої просто змиє в підземний перехід, а там і до Дніпра недалеко", - йдеться в повідомленні.

Справжній водоспад з каскадами утворився в під'їзді київської багатоповерхівки. Відео опублікували на Telegram-каналі "Киев Сейчас"

"На Святошино в одному з будинків комунальники поставили пластикове "коліно" в металеву трубу зливостоку. Нічим не закріпили. І ось сьогодні "коліно" вискочило, вода потекла по під'їзду. Місцями - затікає і в квартири", - йдеться в дописі під відео.

На іншому відео з цієї ж групи показали, як на стрімку гірську річку перетворилися сходи до станції метро Дружби народів.

Від зливи та сильного вітру зламалася гілка великої тополі. Момент, як вона падає на припаркований поруч легковик, знали на відео.

Ролик згодом опублікували на сторінці "Kyiv Operativ" у Facebook.

На Telegram-каналі @PavlovskyNews опублікували ще одне відео з негодою. В короткому ролику видно, що на вулиці шквальний вітер супроводщує сильну зливу - вода практично стоїть стіною.