13:49 / 24.10.2017 Наука и техника

Ford відкриває mobility innovation офіс у Лондоні

Виконавчий директор Ford Джим Хакетт відкрив спеціалізований інноваційний центр Smart Mobility Innovation Office компанії Ford у Лондоні, основним завданням якого стане розробка технологій у сфері "розумної" мобільності для найближчого майбутнього з урахуванням особливих потреб міст Європи. Про це "Багнету" повідомили в компанії "Віннер Імпортс Україна, Лтд"       

Новий центр відкриває команді фахівців Ford, очолюваній директором підрозділу Ford Smart Mobility Сарою-Джейн Вільямс (Sarah-Jayne Williams), доступ до компаній-розробників цифрових технологій міжнародного рівня, провідних закладів науки, спритних стартап-проектів та вже існуючих партнерів. Ford і надалі працюватиме над проектами з покращення якості повітря, зменшення заторів та підвищення мобільності у Лондоні. Відкриття центру в Лондоні надасть Ford постійний доступ до наявних партнерів та проектів, таких як випробування автопарку гібридних фургонів Ford Transit, запланованого на кінець цього року.

"Лондон — не лише одне з найбільших мегаміст Європи, але й одне з найпрогресивніших міст, завжди відкритих для нових ідей і партнерства. А ми, у свою чергу, спільними зусиллями працюємо над створенням "розумних" автомобілів для "розумного" світу", — зауважив Хакетт. "Here East — ідеальне місце для центру інновацій у сфері "розумної" мобільності компанії Ford, найближчим сусідом якого стане інноваційний центр Plexal, що об'єднує талановитих фахівців і різноманітні стартап-проекти".

Комплекс Here East уже став домом для дослідницького університету Лафборо (Loughborough University) — давнього і значущого британського партнера Ford у науково-дослідній сфері, а також для Центру передових систем приводу (Advanced Propulsion Centre), за підтримки якого Ford працювала над дослідженнями у сфері силових установок, а також розробляла гібридні Ford Transit, заплановані до випуску у кінці цього року.

Новий лондонський офіс стане третім інноваційним центром Ford (раніше були відкриті центри у Дірборні та Пало-Альто у США). Він доповнить глобальну мережу дослідницьких та інноваційних центрів Ford, включно з Центром досліджень та інновацій у Ахені, Німеччина.