09:00 / 26.07.2018 Общество

Вiдома бізнес-вумен Варагаш три роки тримала на прив'язі в підвалі директора підприємства

Голова правління ТОВ ПІІ «Еконія», виробника дитячого харчування «Малятко», Ірина Варагаш провела прес-конференцію для обмеженого кола журналістів. Захід відбувався в інформаційному агентстві «Interfax”. При цьому на вході до будівлі та біля президії зі спікерами стояли молодики спортивної статури та представники приватної охоронної фірми. Про це повідомляють журналісти «СтопКору», які прийли на анонсований захід, щоб поставити Ірині Варагаш запитання щодо скандалу із рейдерським захопленням компанії-виробника дитячого харчування. 

«На конференцію було важко пройти, адже там навіть журналістів мало не обшукували та прискіпливо вивчали редакційні посвідчення.
Охорону виставили у самій залі біля президії та на першому поверсі біля рецепції і на вході ззовні. 

Коли журналістам надали можливість поставити запитання, це більше нагадувало гру «Передай далі", а саме: на питання адресовані пані Ірині, відповідали інші особи, яких вона з собою привела для цього. Так на моє запитання щодо того :

1) "- Чому не впустили на конференцію колишнього голову правління ТОВ ПІІ "Еконія" Руслана Курілова. За нашою інформацію, у 2012 році його викрали та потягом чотирьох років утимували у нелюдських умовах, катували і під тортурами змусили переоформити компанію на нову власницю. За словами потерпілого, за його викраденням та рейдерським захватом «Малятка» стоїть саме Варагаш. Цікавий факт!!! По приїзду колишнього полоненого Курілова та пана Тітова(власника розграбованої фабрики у Золотоноші) їх обступили кремезні чоловіки та погрожуючи їх життю наказали забратись геть, потім і взагалі заблокували їхню автівку з усих боків. 

Ми хотіли уточнити також у пані Ірини, чому Курілова не пропустили, якщо він особисто міг підтвердити чи спростувати викрадення.

Також, я запропонувала організаторам всеж таки впустити цих людей аби роз"яснити ситуацію та розвіяти всі сумніви навколо її персони.

На що мені колега пані Ірини відповів, щоконференція присвячена іншій темі і ми не будемо змішувати котлети з пельменями" і назвав мене провокатором і звинуватив мене у тому що я намагаюсь своїми діями зірвати конференцію.

У нас склалось враження, що сьогоднішню прес-конференцію направили на виправдання в очах громади Ірини Вагараш, щоб довести, що вона не вчиняла ніяких протиправних дій щодо Русалана Курілова колишнього голову правління  ТОВ ПІІ «Еконія», зазначила журналістка «СтопКору» Наталія Дігтяр.

Знімальна група проекту поспілкувалась із колишнім керівником компанії та дізналась його шокуючі версію подій, після яких у виробника дитячого харчування «Малятко» з‘явився новий власник, а сам чоловік провів у полоні чотири роки та втратив родину. 

«Руслана Курілова невідомі особи викрали у грудні 2012 року, у 2013 році раптом з"являється могила з хрестом та відомостями про Руслана Михайловича, за цей час потерпілий встиг втратити кохану дружину, дітей та друзів адже раптове зникнення а потім смерть змусила жителів міста Золотолоноша зтрепенутися від пережитого. 

Та це ще не все, у 2016 році могила колишнього голови правління за дивних обставин, раптом зникає з міського цвинтару. Воно й не дивно, адже саме у цьму році, полонений втікає з полону. Він втік, але повертатися йому вже нікуди: дружина кілька років тому поховала свого чоловіка та влаштувала інше життя, син мусив виїхати геть з рідного міста, адже дуже боїться за своє життя через батька. 

Його раптова поява сколихнула викрадачів, серед яких, за словами постраждалого, є і сама пані Ірина Варагаш, начальник Золотонішського райвідділу поліції Іванов, Обласний прокурор Лісовий», додала журналістка «СтопКору».

Знімальна група дізналась, коли Курілов та Тітов приїхали до будівлі інформагентства, їхню машину обступила група осіб спортивної зовнішності у чорних футболках. Молодики мали при собі спецзасоби і предметами схожими на зброю. 

«Анатолій Тітов, якого Варагаш звинувачує у незаконному проникненні на територію підприємства та в спробі рейдерства, разом з потерпілим - викраденим головою правління Куріловим завтра поїдуть до відділку поліції аби написати заяву щодо погроз та фізичною розправою. Як зазначив Власник меблевої фабрики Анатолій Тітов вони тепер побоюються за своє життя», повідомила журналістка Наталія Дігтяр.