11:05 / 30.10.2017 Общество

Народний депутат пропагує антинародні закони

Ніби – то опозиційний до влади нардеп Владислав Голуб, із 197 виборчого округу, піариться більше ніж працює. На своїй сторінці у соціальній мережі молодий політик зазначає, що вибиває гроші з Кабміну для округу, що бореться з корупцією у містах, що навіть у Страсбурзі спілкується з президентом про проблеми округу.   

 Але що це? Гарант про зустріч з Голубом чує вперше. Гроші, які начебто "вибивав" наш герой на округ, виділені урядом на підставі листа губернатора, а нардеп тут ні до чого. Люди, яких він називає корупціонерами просто не вміють деребанити державні кошти, а відтак – не діляться. 

Хоча все це –квіточки, у порівнянні з останньою законотворчою діяльністю нардепа.

Зокрема народний обранець нещодавно підтримав законопроект, який продовжує дію закону про особливі умови місцевого самоврядування в окремих регіонах Луганської і Донецької областей та так звану "пенсійну і медичну реформи". Своїми діями Голуб викликав шквал обурень. Так Вадим Стоянов, помічник голови фрації ВО "Свобода" у Київраді, на своїй сторінці у Фейсбуці звявив: "Я довго мовчав, але мені соромно за таких депутатів Верховної ради. Я не писав нічого про пенсійну реформу, яку Владислав Голуб підтримав. Сьогодні межу терпимості перевищено. 6 жовтня 2017 року цей поважний пан здав національні інтереси…"

Але і без цих гучних голосувань є доволі непомітна, але важлива законотворча робота обранця з Черкащини і спрямована вона на захист інтересів великих агрохолдингів, власниками яких є представники українського олігархату.

Зокрема Владислав Голуб подав поправку до законопроекту під номером 4922 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації системи державного управління у сфері сільського господарства". "Поправка Голуба" передбачає вилучення із чинного Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України" норми яка мала вступити в дію з 1 січня 2018 року і передбачала, що розподіл бюджетних дотацій для агропідприємств здійснюється у сумі не більше ніж 150 мільйонів гривень на одного сільськогосподарського товаровиробника на рік з урахуванням пов’язаних з таким товаровиробником осіб. Таким чином молодий політик допомагає давньому другові родини олігарху Косюку, завдяки якому хлопець і з’явився на політичному олімпі.

Черкасьці ж пов’язують з ім’ям пана Голуба не лише законотворчу діяльність та постійні скандали на окрузі, а й "політичний дах" для ОЗГ міста Черкас.