19:27 / 27.06.2017 Общество

Якість + доступність: в Бабанській лікарні відкрили новий стоматологічний кабінет

Якісне обладнання для сільських лікарень: народний депутат Максим Поляков відкрив у Бабанській лікарні сучасний стоматологічний кабінет, забезпечивши якісним медичним сервісом жителів Бабанки та п’яти навколишніх сіл.

"Сільська лікарня повинна жити те тільки, як амбулаторія, а й надавати якісні послуги. Приємно підтримувати тих людей, які горять своєю роботою, і бачити задоволених пацієнтів", - розповідає нардеп Максим Поляков.

На сьогодні,  в новому кабінеті зроблений капітальний ремонт, від підлоги та стін до сучасних стоматологічних крісел та діагностичної апаратури, які вже випробували перші пацієнти.

"Новий кабінет ми вже пустили в роботу і прийняли кількох пацієнтів, дуже приємно, що тепер  якість надання нашої допомоги підвищилась, це спонукає працювати ще краще", - розповідає Світлана, лікар-стоматолог.

Новий стоматологічний кабінет - це тільки початок, найближчим часом Максим Поляков планує замінити в лікарні усі вікна, відремонтувати каналізацію та фасад будівлі.

"Новий кабінет це заслуга кожного з нас, - зазначає Максим Поляков. - Підприємці Микола Гордій та Андрій Дикун допомогли фінансово, головний лікар та  сільський голова підтримали ініціативу, і саме командною роботою ми швидко досягли бажаного результату".