18:19 / 20.04.2020 Пресс-релизы

Букмекерські вилки: ставки на спорт із гарантованою перемогою

Останнім часом користувачі інтернету все більше віддають перевагу дозвіллю в інтернеті

Останнім часом користувачі інтернету все більше віддають перевагу дозвіллю в інтернеті. Соціальні мережі, фільми та онлайн ігри - кожен знайде собі заняття до душі. Серед цього переліку все більшої популярності набувають азартні ігри та, зокрема, ставки на спорт.

Шанувальники онлайн беттингу, або ставок на спорт, використовують різноманітні стратегії передбачення результату тієї чи іншої спортивної події. Вони вдаються до складних розрахунків та використовують знання з математичної статистики та теорії ймовірностей.

Що таке букмекерські вилки

Одним із популярних методів передбачення результату гри для успішної ставки є букмекерські вилки. Це стратегія гри, за якої гравці роблять ставки в різних букмекерських конторах на різні події, зазвичай, протилежні. При цьому, коефіцієнти на результати цих подій бувають такими, що гравець має отримати виграш у будь-якому разі, незалежно від фактичного результату спортивної події.

Така ситуація трапляється через те, що зараз на ринку працює велика кількість букмекерських контор та кожна з них самостійно визначає коефіцієнти для тієї чи іншої події. Аналітики та спортивні експерти роблять пронози виходячи з власного досвіду та аналізу минулих подій. Але, як і всюди, в цій справі є елемент непередбачуваності, тому може бути так, що різні букмекери по різному оцінили одну й ту саму спортивну подію. Досвідчені гравці добре про це знають та вміють використовувати на свою користь.

Як визначити вилку

Коли такі ситуації з різними коефіцієнтами тільки стали відомі, гравці розраховували можливі букмекерські вилки власноруч. Для цього використовувались звичайні підручні засоби, наприклад, програма Microsoft Excel або звичайний домашній калькулятор.

Сьогодні знайти букмекерську вилку допомагають спеціальні сервіси. Використання надійного калькулятора вилок допомагає розрахувати потенційний виграш. Для розрахунків використовується формула, яка враховує коефіцієнти різних букмекерських контор на різні результати гри.

У разі виявлення букмекерської вилки на цьому можна зіграти, зробивши ставки. Гравець повинен оцінити розміри ставок та завітати до двох букмекерів. Спочатку він робить ставку в одній букмекерській конторі на певний результат гри. Потім робиться ставка в іншій конторі на протилежний результат. Незалежно від фактичного рахунку, гравець отримає гарантований виграш.

Плюси та мінуси гри на вилках

Як можна помітити, головна перевага цього методу гри в тому, що він майже не має ризиків. Незалежно від результатів спортивної події, гравець отримає певну суму виграшу.

У той же час, деякі букмекерські контори не дуже радіють тому, що гравці не хочуть іти на ризик та шукають шляхи зробити свої ставки більш безпечними. Деякі букмекери можуть навіть забороняти таку гру. Вони наймають спеціалістів, які слідкують за активністю їхніх клієнтів. Такі контори можуть відмовитися виплачувати виграш гравцю, котрого запідозрили в тому, що він використав букмекерську вилку.

Проте варто зазначити, що законодавство не забороняє гравцям робити стільки ставок, скільки вони забажають. До того ж, ніхто не змушує гравців відвідувати лише одну букмекерську контору. Питання про доцільність використання букмекерських вилок залишається на розсуд гравців. Деякі люди люблять більше ризикувати, а декому хочеться обрати щось більш передбачуване, ніж просте везіння.

Live вилки

Останнім часом все більш популярними стають букмекерські вилки у реальному часі, або live вилки. Це відстежування онлайн трансляцій спортивних подій із одночасним здійсненням ставок на результат.

В режимі реального часу коефіцієнти змінюються дуже швидко і потрібно мати досвід, щоб зіграти на такій вилці. Проте враження від такої гри й, зокрема, рівень азарту набагато сильніші.

У цьому й полягає секрет популярності цих вилок, адже азарт – це саме те, заради чого люди роблять ставки на спорт.