11:45 / 07.09.2018 Пресс-релизы

Сучасно, надійно, вигідно: нові бізнес-рішення від «Укртелекому» в дії

Цифрова телефонія, надшвидкий інтернет, хмарні сервіси — без цих послуг важко уявити сучасний бізнес. У новітньому середовищі запорукою успішного ведення будь-яких справ є не лише якісний зв’язок, але й комфорт спілкування, швидкість та захист власних даних. Бурхливий світ вимагає нових телекомунікаційних пропозицій. Їх вдало впроваджує та забезпечує найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні «Укртелеком». Для малого та середнього бізнесу компанія пропонує оновлену цифрову та інтернет-телефонію, хмарні рішення, зручний інтернет, а також нову якість інтерактивного телебачення.

Зв’язок на землі й у хмарах — сучасна телефонія

«Укртелеком» пропонує такі види телефонного зв’язку:

  • традиційна телефонія (стаціонарний телефон у будь-якому куточку України);
  • багатоканальні лінії ISDN;
  • власні IP-ATC із технологією SIP Trunk;
  • бездротове підключення через інтернет;
  • хмарна АТС.

Найпривабливішим для сучасних компаній ІТ-експерти називають хмарну телефонію. Таке інноваційне рішення дозволяє користуватися зв’язком в будь-якому місці зі стаціонарних та мобільних телефонів, комп’ютерів чи планшетів. Для підключення потрібний лише доступ до інтернету, а дзвінки здійснюються за допомогою спеціального програмного забезпечення. АТС розташовується у власному віртуальному середовищі оператора. Про всі переваги віртуальної телефонії можна дізнатися на офіційному сайті компанії b2b.ukrtelecom.ua.

Телефон та інтернет разом

Немає потреби підключати окремо телефонну лінію, тягнути кабель для інтернету або додатково купувати обладнання: «Укртелеком» для бізнесу пропонує єдиний комплекс. Це вигідні умови з повним пакетом дзвінків та інтернетом до 1 Гбіт/с. Для ще більшої економії витрат передбачено декілька варіантів тарифних планів.

Надійні хмарні сервіси

Сучасний бізнес «Укртелеком» нерозривно пов’язує з веденням власного сайту та веб-сторінок. Компанія гарантує надійність серверів, зручність користування та професійну підтримку клієнтів. До хмарних сервісів «Укртелекому» належить:

  • створення власного віртуального дата-центру;
  • розміщення в хмарі;
  • апаратний хостинг;
  • розміщення веб-сайтів на сервері дата-центру;
  • автоматична реєстрація доменів.

Для нових клієнтів діє акція: місяць безкоштовного доступу до зарубіжних хмарних сервісів Євросоюзу.

ТВ на будь-який смак

«TV Бізнес» від «Укртелекому» — це HD-якість, цікавий легальний контент та широкий вибір тематичних пакетів. Наповнення ефіру можна обрати індивідуально, враховуючи власні потреби чи вподобання аудиторії. Телевізійні пакети, а також тарифи розділяються на три групи:

  1. Телебачення для барів, кав’ярень і ресторанів.
  2. Телебачення для пансіонатів, готелів та санаторіїв.
  3. Телебачення для закладів сфери обслуговування, офісів та конференц-залів.

«Укртелеком» — надійний партнер бізнесу навіть у віддалених куточках країни. 200 тисяч бізнес-абонентів вже користуються новітніми технологіями. У майбутньому географія покриття та сфера послуг зростатиме.