19:03 / 10.04.2019 Политика

"Мета - публічний удар, термін - не пізніше 2 туру": перший заступник голови ДФС Білан про підготовлювану проти нього інформатаку

Перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан розповів подробиці підготовлюваної проти нього інформаційної атаки.

Як передає Цензор.НЕТ, про це він написав на сторінці в Facebook. Наводимо його пост повністю.

""Ми не обмежуємо варіантів досягнення мети"

"Мета - публічний удар по Білану"

"Фігурант має перебувати в стресі"

"Допоможемо із зовнішнім спостереженням"

"Термін виходу розслідування - не пізніше 2 туру виборів президента".

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано (наводжу нижче), що саме таке завдання за грошову винагороду було поставлено замовниками фейків, щоб мене дискредитувати. І далі пропонується конкретний сценарний план майже блокбастера. У ньому – варіанти, як саме, на думку "чорних піарників", можна досягти цієї мети і як власне вони можуть посприяти цьому процесові. 

Оскільки цього разу, як я вже писав, мене намагаються прив’язати до "кришування" контрабанди, замовники обіцяють надати людей, готових підтвердити те, що вони їм скажуть.

"Можемо вивести на конкретних підприємців, митників, які підтвердять це (швидше за все оф рекордз)", - йдеться в сценарії. А це означає зрежисують підставних осіб, яких потрібно лише "правильно" представити.

Щодо наведених у листуванні цифр. Мабуть, замовники добре орієнтуються у тіньових схемах і хочуть перекласти з хворої голови на здорову. Вдячний, дуже цікаво, якраз ретельно перевіримо цю інформацію в рамках операції "Рубіж" щодо боротьби з контрабандою. 
Старим фейком про "танчики у робочий час" добре насмішили.

До речі, режисерам фейків пропоную зазирнути у Кримінальний кодекс України – ми у їхніх діях нарахували понад десяток ознак кримінальних злочинів. Щоб зрозуміти, якими можуть бути наслідки і для замовників, і для організаторів.

Щодо розслідувань – не замовних, а справжніх, – та й загалом щодо спілкування з журналістами, вкотре хочу наголосити: завжди відкритий. І ми у ДФС готові показати результати роботи податкової міліції, а також розповісти про тенденції, загрози й виклики у протидії тіньовій економіці та контрабанді.

Ще раз хочу подякувати чесним журналістам, а також усім небайдужим. Був приємно здивований підтримкою не лише колег, а й підприємців, волонтерів, учасників АТО, навіть адвокатів.

Зробив для себе висновок: значить, ідемо правильним шляхом!"

Мета - публічний удар, термін - не пізніше 2 туру: перший заступник голови ДФС Білан про підготовлювану проти нього інформатаку 01
Мета - публічний удар, термін - не пізніше 2 туру: перший заступник голови ДФС Білан про підготовлювану проти нього інформатаку 02
Мета - публічний удар, термін - не пізніше 2 туру: перший заступник голови ДФС Білан про підготовлювану проти нього інформатаку 03