13:21 / 21.10.2020 Киев

Богдан Чорній назвав два чіткі критерії, якими буде керуватися у своїй депутатській роботі

Кандидат у депутати Київради від партії «Удар» в Оболонському районі за результатами моїх зустрічей з мешканцями округу сформував два чітких критерії, якими буде керуватися у своїй депутатській роботі:

- На підставі регулярного спілкування з людьми під час роботи громадської приймальні Чорній матиме конкретну картину проблем, що потребують рішення. Вони будуть ранжуватися за ступенем гостроти проблеми. Наприклад, є два під’їзди однаково захаращені, з розбитими вікнами, брудними стінами, поламаними ліфтами тощо. Але в одному з них через надмірну вологість вже завелись пліснява та грибок на стінах. Отже виник не лише дискомфорт для мешканців, а й пряма загроза здоров’ю людей. Такий об’єкт буде взятий до роботи в першу чергу.

-  За підсумками передвиборчої кампанії та зустрічей з людьми стало відомо, де саме є ініціативні та активні громадяни, на чию допомогу депутат може розраховувати при вирішенні проблем, де він матиме підтримку з боку суспільства. Тож такі ділянки будуть пріоритетними. Але це зовсім не означає, що місця, де здебільшого живуть пенсіонери та орендарі, залишаться поза увагою. Просто там, як представник влади, депуиаи буде тиснути на комунальників – щоб зробити умови життя людей гідними рівня столиці та нашої улюбленої Оболоні.

«Будемо йти крок за кроком за постійної уваги та підтримки нашого мера Віталія Кличка», - наголосив Богдан Чорній.