12:38 / 09.10.2020 Киев

Тарас Панчій розповів, чому обрав для себе партію Віталія Кличка "Удар"

Кандидат у депутати від партії «Удар» у Голосіївському районі Тарас Панчій є членом команди Віталія Кличка вже багато років. Для нього це був свідомий вибор.

«У молоді роки я був головою профбюро в університеті. Відстоював активну громадську позицію, мені подобалася така робота. Тоді я потрапив до команди Кличка. Віталій Кличко був моїм кумиром як спортсмен та особистість, а я хотів вибрати команду із правильним лідером – з хорошими принципами, правильною позицією, бажанням щось змінити. Буває, що людині бракує певного досвіду, навичок, але якщо є позиція, є характер та бачення ситуації – це головне, а професіоналів для виконання конкретних завдань завжди можна знайти», - вважає Тарас Панчій.

Згодом став головою молодіжного крила «Удару» у Києві. Йому дуже імпонувало те, що у команді - правильні люди та правильні лідери. Хоча, за словами кандидата, часом трапляється, що у команді опиняються різні випадкові люди, але  вірний локомотив викидає таких людей з системи. Такою є команда Кличко.

«Найголовніше для мене, що ця команда має ідеологію, принципи, українську позицію та щиро хоче змінити місто та країну» - наголосив кандидат у депутати від партії «Удар» у Голосіївському районі.