14:27 / 10.09.2020 Киев

Депутат Київської облради - тиран і насильник

Коли ти мажор, особливо депутат-мажор, коли в тебе купа грошей, можливостей та знайомств, то ти стовідсотково впевнений у своїй безкарності! 

Ось він, яскравий молодий представник сучасного можновладдя, депутат Київської обласної ради, представник ЄС Гліб Лірник – тиран і насильник, від побоїв якого потерпала його дружина. 

У квітні цього року до поліції звернулась його дружина після чергової жорсткої розправи чоловіка. Жінку тоді доправили до лікарні, де медики їй діагностували струг головного мозку, садна та синці.   

Того дня подружжя знову посварилось. Жінка з дитиною на руках виходила з подвір’я, коли розлючений чоловік схопив її щосили зі спини. Вона не втрималась на ногах і впала з дитям додолу. Однак це нелюда не зупинило – він накинувся на бідолашну, почав її душити та бити головою об землю. А щоб та не кричала, затуляв рукою рот. 

Потім, після лікування, потерпіла детально розповіла про побої чоловіка та продемонструвала під час слідчого експерименту.  Цю страшну подію підтвердили свідки. 

Зараз ним займаються працівники поліції. Відкрито кримінальне провадження і невдовзі деспоту буде оголошена підозра за скоєне зло. 

Підняти руку на жінку –  це ж так просто і не складно, коли ти нічого спільного не маєш  з такими справжніми поняттями, як «чоловік», «мужчина», «батько»……