01:50 / 07.04.2021 Происшествия

Затримали “туалетного розбійника”

У Ладижині затримали 27-річного хлопця, який погрожував касирам громадських туалетів. Залякавши двох жінок ножем, розбійник відбирав виручені гроші та тікав. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Інцидент стався 31 березня. Повідомлення про злочин надійшло від 70-річної потерпілої близько 22-ї години. Як з’ясувалось згодом, невідомий чоловік протягом години вчинив два розбійні напади на жінок-касирів у громадській вбиральні. Погрожуючи потерпілим ножем, нетверезий зловмисник забрав усі виручені гроші та втік.

Нападника за описом заявниці знайшли та затримали його на одній з вулиць міста. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27-річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у куртці нетверезого правопорушника поліцейські вилучили ніж та частину грошей.

“Майже одразу після звернення потерпілої до поліції на спецлінію 102 зателефонувала й працівниця іншої громадської вбиральні та повідомила, що застосувавши ніж, її намагався пограбувати невідомий чоловік. Однак вона дала йому відсіч. З’ясувалось, що до спроби вчинення цього злочину причетний той самий правопорушник”, — розповів керівник Гайсинського районного відділу поліції Ігор Соломон.

Наразі підозрюваного затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.