10:24 / 24.12.2020 Происшествия

"Пегас моєї Музи": журналіст Володимир Бойко прокоментував призначення Проценка

Поздоровляю волелюбний український народ з успішним проведенням під орудою посольства США та професійних «громадських активістів» чергової реформи прокуратури.

Справжнім уособленням цієї реформи став новий керівник Одеської обласної прокуратури – легендарний Ігор Проценко, посаду якого Зеленський особисто продав Олександру Кауфману. Запрошення на бенкет з нагоди призначення Проценка Кауфман надіслав кращим людям Одеси на 26 грудня 2020 року.

Ігор Проценко – це Пегас моєї Музи, про якого я пишу 17 років поспіль.  На правах особистого біографа Ігоря Олексійовича запевняю, що на тілі нового прокурора Одеської області вже не залишилось такого місця, куди б можна було поставити тавро. Для тих, хто не обізнаний з виробничими подвигами Проценка, рекомендую мою статтю дворічної давнини – на той час Ігор Олексійович, звільнений з органів прокуратури у зв’язку з Законом «Про очищення влади», був простим громадським активістом і засідав у Раді громадського контролю при Державному бюро розслідувань.

Вочевидь, у цьому й полягала реформа української прокуратури, проведена американським посольством – вигнати останніх професіоналів і продати посади таким, як Проценко.