15:08 / 08.12.2020 Происшествия

Донецьку Залізницю очолить сепаратист

Як стало відомо із достовірних джерел, найближчим часом, донецьку залізницю очолить сепаратист та «стороннік Руського міра», пише телеграм-канал ZePorohoOpoblok

Нікого вже не дивують події навколо УЗ, керівництва та наглядової ради. Борги, завищені зарплати, цілеспрямована руйнація, та ще одна родзинка – сепаратист, що очолить важливий напрямок – Донецьку Залізницю. Знайомтесь –  Свірін Олександр Вікторович, людина не нова в структурі, а більш того має впливових покровителів. 

Свіріна просуває кар’єрними східцями член правління Укрзалізниці Франтішек Буреш, який особисто зацікавлений в цьому призначенні. Та чи знає пан Буреш, хто його протеже? Якщо у нього виникають складнощі перекладу та розуміння, то у голови правління Володимира Жмака з українською мовою має бути все в нормі. 

Отже знайомтесь - Свірін Олександр Вікторович, 1983 року народження. Дитинство його пройшло на хуторі  Березівка Білокалітвинського району Ростовської області. 

Зареєстрований нині найбутній очільник за адресою -  Луганська область, м. Свердловськ, вул. Петра Калініна, буд.113, тимчасово непідконтрольна територія України - т.зв. «ЛНР».  Одружений, сім’я на постійній основі перебуває на території т.зв. «ЛНР». Має тісні зв’язки з представниками незаконних військових формувань т.зв. «ЛНР». 

Цікаво, що до 2015 року був депутатом в Свердловській місцевій раді (т.зв. «ЛНР»), працював в компанії ДТЕК,  а вже починаючи з 2016 року був призначений на посаду начальника структурного підрозділу «Луганська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії Донецька залізниця ПАТ «Укрзалізниця», протягом 2018-2019 років працював на посаді заступника  директора регіональної філії «Донецька залізниця» з рухомого складу і матеріально-технічного постачання і  на даний час офіційно не працює.   

Як стверджує наше джерело, пан Свірін, на своїй посаді робив одне єдине – цікаві кульбіти із паливом. Залізничники це називають «КАНІСТРА», незаконне збагачення, формування чорного кешу. Навіщо він? Все просто – він потрібен для діяльності так званої «ЛНР».  

Олександрі Вікторович буде стверджувати, що це не він, а схожа на нього людина, але є офіційний документ – паспорт громадянина України, та те, що називають паспорт так званого «ЛНР». І користуючись ними  починаючи з 07.12.2019 року і понині, пан Свірін шість разів виїздив до Російської федерації через митний пункт «Мілове» (останній виїзд 04.03.2020 року, повернення 10.03.2020 року). А «паспорт громадянина т.зв. ЛНР» він   використовує під час перетину  неконтрольованої частини державного кордону в межах Луганської області з Російською Федерацією.  

Цікаво куди дивиться очільник УЗ Володимир Жмак, поки Франтішек Буреш просуває Свіріна? Будемо вважати, що Буреш не отримав за це грошової вигоди,  та просто не розібрався з тим, що відбулося в Україні в 2014 році, та що означає бути депутатом у колишній «ЛНР»?  Руйнація та недолуге керування це одна справа, а віддати цілу гілку транспортної артерії під «сепаратиста» - це вже державний злочин, а точніше зрада. Цікаво чому на це закривають очі в правлінні Укрзалізниці? Та кому вигідні такі переформатування?  

Як казав класик – «Думайте»

Фото додаємо