11:02 / 06.05.2024 Мир

Берлусконі вирвало, коли путін вирізав серце косулі та запропонував його з'їсти, – Corriere della Sera

Фото: путін і Берлусконі

Президент росії володимир путін у 2013 році годував Сильвіо Берлусконі особисто вирізаним серцем щойно вбитої косулі. Про це в інтерв'ю Corriere della Sera розповів колишній сенатор від партії Берлусконі "Вперед, Італіє!" Фабриціо Чикітто. За його словами, Берлусконі особисто розповідав йому цю історію.

Путін, - наводить Чикітто слова Берлусконі, - сказав мені: "Сільвіо, підемо на полювання". Я подумав: "На полювання? Я ніколи не торкався гвинтівки". Але він наполягав, і я вирушив з ним. Коли ми дісталися лісу, він дав мені гвинтівку. Мене охопило занепокоєння.

Коли ми йшли снігом, він побачив двох козуль і поманив мене прицілитися в одну: "Це твоя. Стріляй". Я дав йому зрозуміти, що краще застрелюсь сам. Тоді він вистрілив та вбив обох.

Він задоволено подивився на мене: "Сьогодні я запропоную вам чудову їжу". Він спустився вниз схилом, тримаючи ніж, розрізав звіра і витяг з нього серце.

Потім чоловік з супроводу взяв дерев'яну тацю, дав її мені і поклав на нього шматок кривавого м'яса: "Це буде чудова їжа".

Я ледь не отримав інсульт. Я сховався за деревом і мене вирвало", - пригадував Берлусконі.

Сильвіо Берлусконі та володимир путін вважаються друзями. Вони неодноразово зустрічалися, у тому числі після того, як Берлусконі перестав обіймати державні посади в Італії. Берлусконі називав законною окупацію Криму і неодноразово відвідував півострів разом із путіним.

У квітні 2022 року Берлусконі заявив, що розчарований рішенням володимира путіна розпочати вторгнення в Україну і звинуватив російську армію у воєнних злочинах.

BAGNET нагадує, Сильвіо Берлусконі помер 12 червня 2023 року.

Підготував: Сергій Дага