13:53 / 15.04.2024 Мир

Президент Аргентини Хав'єр Мілей розстався з дівчиною

Фото: Фатіма Флорес і Хав'єр Мілей

Президент Аргентини Хав'єр Мілей оголосив, що розлучається зі своєю дівчиною, актрисою Фатімою Флорес. Вони зустрічалися з літа минулого року.

"Ми вирішили закінчити наші стосунки та підтримувати дружбу, враховуючи, що ми відчуваємо один одного, як ми один одного любимо, поважаємо й обожнюємо", - написав Мілей у соцмережі, повідомляють рodrobnosti. 

За його словами, причиною розставання стала робота: Фатіма отримала кілька пропозицій щодо роботи в США та Європі, тоді як сам Мілей, як президент Аргентини, теж весь час перебуває в роз'їздах. Перебуваючи у розлуці, підтримувати нормальні відносини буде проблематично, констатував Хав'єр Мілей.

43-річна Фатіма Флорес - відома аргентинська актриса та комік. Вона відома тим, що грала колишню главу Аргентини Крістін Фернандес де Кіршнер в аргентинській телепрограмі журналістських розслідувань Periodismo para todos. У 2013 та 2015 роках Флорес ставала лауреатом премії Мартіна Фієрро, найпрестижнішої премії аргентинського радіо та телебачення.

Мілей та Флорес почали зустрічатися влітку 2023 року під час президентської виборчої кампанії в Аргентині, познайомившись на одному з місцевих телешоу.

Підготував: Сергій Дага