11:59 / 19.03.2024 Мир

Британський таблоїд опублікував перше відео з принцесою Уельською після операції

Фото: Getty Images

Перші відеокадри з принцесою Уельською Кетрін після грудневої операції на черевній порожнині були опубліковані британським таблоїдом The Sun 18 березня.

На відео 42-річна Кейт Міддлтон усміхалася і виглядала "розслабленою та щасливою" під час походу по магазинах із чоловіком, спадкоємцем британського престолу принцом Вільямом.

"Мені не здавалося, що вони приховують, ким вони є. Але вони не зовсім знали, як люди відреагують, тому що про їхнє місцеперебування накопичувалась інформація, і я мав відчуття, що вони просто хотіли швидше піти", — сказав виданню The Sun 40-річний Нельсон Сілва, який зняв відео.

Прессекретар Кенсінгтонського палацу раніше підтвердив, що Кейт одужує, і очікується, що вона повернеться до офіційних обов'язків лише після Великодня, який у Британії припадає на 31 березня.

"Вони виглядають щасливими, просто отримавши можливість піти в магазин і поспілкуватися. Це було природно", — додав Нельсон Сілва. 

BAGNET нагадує, 17 січня стало відомо, що дружина принца Вільяма, 42-річна принцеса Уельська Кетрін, проведе в лікарні до двох тижнів, відновлюючись після операції на черевній порожнині, яка відбулася 16 січня. За повідомленням Кенсінгтонського палацу, операція була запланована і пройшла успішно.

Інші подробиці про її стан не розголошувалися, лише зазначено, що це не рак. Принцеса перепросила за відкладені заплановані зустрічі. У заяві також зазначено, що навряд чи Кетрін повернеться до виконання державних обов'язків до Великодня.

Підготував: Сергій Дага