23:26 / 24.02.2024 Мир

Жінку вигнали з літака через надмірне користування туалетом

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Пасажирка висловила розчарування в Інтернеті після того, як її зняли з рейсу WestJet з Мексики до Ванкувера через надмірне відвідування туалету перед зльотом. 

Джоанна Чіу, яка стверджувала, що мала розлад шлунка, була змушена залишити літак без "обіцянки готелю або перебронювання рейсу, передає ТСН.

"Я приймала ліки і одужувала", – написала Чіу на X.  – Поспішаючи зійти з літака, я залишила свої гроші попутникам, а керівник WestJet відмовився платити за моє таксі до готелю, розташованого за 20 хвилин їзди. Він покликав охоронця, щоб залякати мене, але коли я розплакалася, охоронець правильно оцінив, що чувак із Westjet був мудаком".

Керівник також нібито погрожував Чіу у багажному відділенні, коли вона почала знімати їхній конфлікт.

"Цей керівник WestJet сказав, що, якщо я не видалю відео, я не зможу завтра полетіти", – поділилася вона.

Зрештою Чіу звернулася за допомогою до іншого співробітника, який потім відмовився дати номер бронювання на переброньований рейс.

Авторка зазначила: "Сумно, що я не змогла отримати жодної допомоги, поки не розповіла публічно про свій досвід. WestJet надіслав мені номер мого бронювання після того, як я неодноразово просила його в аеропорту. У результаті я сіла у таксі, бо цілком обґрунтовано боялася, що мене заарештують".

Через два дні Чіу написала, що все-таки дісталася Канади. Жінка також дала поради мандрівникам.

"Моє останнє слово: перевірте, чи відомий ваш пункт призначення кишковими інфекціями. Приймайте пробіотики тощо. Якщо вас попросять висадитися, знайдіть час і заберіть гаманець, паспорт, ліки. Якщо співробітники ображають вас, попросіть когось допомогти вам", – сказала Чіу.

Підготував: Сергій Дага