07:33 / 23.02.2024 Мир

Байден зустрівся з вдовою та дочкою Навального

Фото: twitter.com/POTUS

Президент США Джо Байден зустрівся у Сан-Франциско з дружиною Олексія Навального Юлією та його дочкою Дарією. У заяві американського президента в соцмержі X йдеться, що він висловив їм співчуття у зв'язку зі смертю Олексія Навального - російського опозиціонера №1.

Спадщина мужності Олексія житиме у Юлі та Даші, а також у величезній кількості людей по всій Росії, які борються за демократію та права людини.

Байден також анонсував запровадження нових антиросійських санкцій в п'ятницю, 23 лютого. У Білому домі заявили, що тіло Олексія Навального мають повернути його матері.

BAGNET нагадує, 16 лютого управління ФСВП по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомило про смерть Олексія Навального у колонії "Полярний вовк" у селищі Харп. Тюремники стверджували, що він відчув себе зле на прогулянці і знепритомнів, а бригаді швидкої допомоги не вдалося його врятувати, тому що у Навального "відірвався тромб".

Мати політика Людмила повідомила, що вчора, 21 лютого, слідчі відвезли її до моргу Салехарда та показали тіло сина. За її словами, того ж дня вона підписала медичне свідоцтво про смерть, але тіло їй не видали.

Підготував: Сергій Дага