15:47 / 29.12.2023 Мир

Блогер показав секретний курорт мільярдерів: де він розташований та який має вигляд (відео)

Сен-Бартелемі, також відомий як Сен-Бартс, це місце, куди мільярдери і рок-зірки приїжджають зустрічати Новий рік. Але один британський хлопець провів там три дні з обмеженим бюджетом. Про це пише Daily Star, передає ТСН.

Карибський райський острів – одне з найексклюзивніших і найдорожчих місць відпочинку у світі, де готелі можуть обійтися у гігантські суми.

Хоча тут зазвичай зупиняються такі люди, як Джефф Безос і Леонардо Ді Капріо, безстрашний подкастер Бен Морріс забронював собі "бюджетну" перерву на острові, знайшовши собі Airbnb, який коштував йому "всього" 320 євро за ніч.

На протилежному кінці спектру розташований котедж Rockstar в готелі Eden Rock Hotel, який обійдеться в 30 000 євро всього за одну ніч. Але, звісно, не кожному гостю залитого сонцем острова потрібен готель. Напередодні Нового року минулого року понад 130 суперяхт зібралися в гавані, а знаменитості з усього світу зустрічали 2023 рік.

На острові є безліч способів витратити своє багатство. Через декілька секунд після прибуття Бен зазначає: "Там є магазин Prada, Bulgari, Richard Mille".

На крихітному вулканічному острові проживає менш як 10 000 постійних мешканців, але ця цифра збільшується шляхом більш ніж 70 000 відпочивальників – майже всі з них надбагаті – і ще 130 000 відвідувачів з круїзних лайнерів, які регулярно зупиняються на ідеальному для Instagram острові.

Хоча на острові панує сонна, невимушена атмосфера, дістатися до нього доведеться важко. Крихітний аеропорт Густав III має один із найкрутіших і найнебезпечніших підходів серед усіх аеропортів світу. Пілоти ковзають жвавою дорогою, а потім раптово пікірують до злітно-посадкової смуги шириною 18 метрів і різко зупиняються.

За словами блогера, щойно ви приїдете, розпочнуться витрати. У готелі Le Toiny, одному з найексклюзивніших місць острова, всього 12 номерів за ціною від 4000 євро за ніч. Стейк в ресторані обійдеться вам в 70 євро, а чипси – 14 євро.

Підготував: Сергій Дага