15:09 / 06.09.2023 Мир

Прем’єр Албанії в анекдоті натякнув на причетність путіна до смерті пригожина

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У Словенії відбувся стратегічний форум Bled. На ньому прем'єр-міністр Албанії Еді Рама розповів анекдот про російського диктатора владіміра путіна.

Усіх присутніх Еді Рама спитав, чи знають вони про наміри Росії перейти на єдиний час. Після цього він вирішив розповісти анекдот, який не залишив нікого байдужим.

"І ось підходить до путіна прем’єр-міністр і каже: пане президенте, у нас проблема! Я відправив сім’ю відпочивати, подзвонив, щоб побажати добраніч, а у них уже ранок, вони на пляжі! Я подзвонив Олафу Шольцу, щоб привітати з річницею. Мені сказали, вона завтра. Хотів привітати Сі Цзіньпіна з Новим роком. Вони кажуть, у них ще старий! А Путін каже: "Так, у мене та ж проблема. Я подзвонив сім’ї Пригожина, поспівчувати їхній втраті, а літак ще не злетів!" – йдеться в анекдоті.

BAGNET нагадує, раніше, смерть пригожина в авіакатастрофі підтвердив пропагандистський державний телеканал "росія 24". повідомлялося, що євген пригожин був на борту літака, який розбився у тверській області росії.

водночас росія відмовилася від розслідування авіакатастрофи, в якій загинув пригожин.

Підготував: Сергій Дага