15:42 / 14.06.2023 Мир

Голлівудська зірка загинула під колесами позашляховика

Американський актор Тріт Вільямс, який зіграв Джека Фуллера-старшого у фільмі «Пригоди у Вегасі», загинув на 72-му році життя внаслідок аварії на мотоциклі. Аварія сталася 12 червня у Досеті, штат Вірджинія.

Слідчі припускають, що водій автомобіля робив поворот на перехресті і не помітив мотоцикл актора, пише People.

Поліція штату продовжує розслідування, щоб з’ясувати всі обставини трагедії. Інформацію про смерть Вільямса підтвердив його кіноагент Баррі Макферсон.

«Він повертав ліворуч чи праворуч, і його підрізала машина. Я просто спустошений. Він був наймилішим хлопцем. Він був такий талановитий, – зазначив представник артиста. – Він був актором акторів. Режисери любили його. Він був серцем Голлівуду з кінця 1970-х років. Він дуже пишався своїм виступом цього року. І був дуже задоволений роботою, яку я йому надав. Він мав збалансовану кар’єру».

Тріт Вільямс дебютував у кіно 1975 року, знявшись у трилері «Смертоносний герой». Знаковою роботою у його кінокар’єрі стала картина «Волосся», заснована на бродвейському мюзиклі. Ця роль принесла першу номінацію на премію «Золотий глобус».

Фільмографія Вільямса налічує понад 120 проєктів. Його також знають за роллю у серіалі «Кохання вдівця», фільмах «127 годин», «Пригоди у Вегасі», «Міс Конгеніальність 2: Прекрасна і небезпечна», «Одного разу в Америці», «Мертвий поліцейський», «Чим зайнятися мерцю в Денвері» і «Підйом з глибини».

В актора залишилася дружина Пем Ван Сент та двоє дітей: 31-річний син Гілле та 25-річна дочка Еллі.