22:28 / 18.10.2018 Наука и техника

Skoda показала стильний позашляховик

Компанія Skoda офіційно розкрила інформацію про новий купеоподібний кросовер Kodiaq GT.

Від оригінального Kodiaq версія GT відрізняється зміненими габаритами і повністю переробленим екстер'єром, пише gazeta.ua.

Розміри моделі 4634 мм в довжину, 1883 мм в ширину і 1 649 мм у висоту. Розмір колісної бази - 2791 мм.

Ззовні Kodiaq GT можна відрізнити за іншою решіткою радіатора, на якій з'явилися хромовані ребра, новим світлодіодними задніми ліхтарями, а також виступаючим з бампера патрубком вихлопної системи. Крім того, вперше на кришці багажника з'явилася назва Skoda замість традиційного логотипу марки.

Під капот встановили мотори 2.0 TSI потужністю 186 к.с. і 220 к.с. Двигуни працюють в поєднанні з семиступінчастим "роботом" DSG. Привід – повний.

Набір систем допомоги включає адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного екстреного гальмування, а також систему контролю за "мертвими" зонами.

Чеська компанія Skoda випустить бюджетну модель Rapid другого покоління. Виробництво моделі для ринку Індії розпочнуть через три роки. Skoda Rapid на індійському ринку відрізняється від моделі, яка орієнтована на Європу. Вона схожа на Volkswagen Polo Sedan. Натомість Polo Sedan в Індії називають Vento.