09:41 / 28.11.2016 Наука и техника

Компанія Ford 29 листопада в Кельні представить новий Ford Fiesta

Президент і виконавчий директор компанії Ford Motor Company Марк Філдс разом із виконавчим віце-президентом і президентом компанії Ford of Europe Джимом Фарлі представлять новий Ford Fiesta на спеціальному заході Go Further, який відбудеться 29 листопада в Кельні, Німеччина.

Компанія Ford також повідомить деталі щодо стратегії Smart Mobility, новин у галузі технологій економії пального, а також представить нові комерційні авто для аудиторії, яка складатиметься з 2 500 дилерів, працівників та представників преси. Захід пройде у виставковому залі компанії W-Halle, розташованому на території заводу в районі Ніль міста Кельн — місці виробництва нової Fiesta.

«Нова Fiesta стане найкращим втіленням Ford  з неперевершеною індивідуальністю, вірною духу легендарного малогабаритного авто, яке викликало захоплення цілих поколінь покупців протягом останніх 40 років», — заявив Фарлі.

На сцені до Філдса та Фарлі приєднаються члени команди Ford з усієї Європи, які допомагали змінювати компанію.

Захід розпочнеться 29 листопада о 20.00 за центральноєвропейським часом і буде доступним для перегляду в режимі реального часу або в повторі англійською, французькою,* німецькою,* італійською,* іспанською* та турецькою мовами.* Прес-релізи, фото, відео та медіа-ресурси будуть доступні за посиланням gofurther.fordpresskits.com.