12:56 / 11.06.2024 Наука и техника

Дуров розповів про свій смартфон за 180 доларів

Фото: Смартфон Павла Дурова

Засновник Telegram Павло Дуров розповів, що впродовж двох років користувався бюджетним смартфоном Samsung вартістю $180.

За словами підприємця, гаджет розплавився через спеку в Дубаї, де він мешкає останні три роки, повідомляють рodrobnosti. 

– Я вибрав його, тому що це один з найпопулярніших телефонів серед користувачів Telegram, – повідомив Дуров.

За допомогою бюджетного смартфона бізнесмен хотів запозичити досвід користувачів, щоб покращити сервіс месенджера. Дуров зазначив, що йому доведеться змінити телефон.

BAGNET нагадує, у 2014 році Дуров повідомив, що залишив росію та не планує повертатися. Серед причин від'їзду підприємець назвав "відсутність чесних і незалежних судів" і "велику кількість законів, що суперечать один одному". У тому ж році Дурова звільнили з посади гендиректора соцмережі "ВКонтакте", і він оголосив про намір зайнятися створенням нової платформи за кордоном.

У 2013 році засновник Telegram отримав громадянство Федерації Сент-Кітс і Невіс, а восени 2021 - Франції. У квітні 2022-го Forbes повідомив про прохання підприємця не називати його російським бізнесменом. Статки Дурова журнал оцінює в $15,5 млрд.

Раніше Дуров попередив користувачів WhatsApp про величезну небезпеку.

Підготував: Сергій Дага