12:13 / 01.04.2024 Наука и техника

Швидкісний інтернет у Фастові за 9 гривень від Мережі Ланет: акцію продовжено

Життя в сучасному світі майже неможливе без інтернету. Швидкий і надійний доступ до мережі стає доречним в усіх сферах — від роботи та навчання до розваг і спілкування з близькими. В час, коли інтернет є справжньою необхідністю, важливо мати надійне та швидкісне з’єднання. Одним із провайдерів, який забезпечує мешканців Фастова стабільним інтернет-покриттям, є Мережа Ланет. Для своїх абонентів компанія пропонує не лише високоякісну послугу, а й дійсно вигідні умови користування нею. Зокрема, провайдер продовжив акцію GIGAPON, яка дозволяє користуватися швидкісним інтернетом у Фастові за надзвичайно низькою ціною.

GIGAPON від Мережі Ланет: вигідне підключення швидкісного інтернету

Інтернет-провайдер Мережа Ланет оголосив про продовження акції, яка діє виключно для мешканців міста Фастів. Завдяки цій вигідній пропозиції ті абоненти, які встигнуть замовити підключення інтернету до 30 квітня, матимуть змогу користуватися ним, сплативши всього 9 гривень за рік. 

Акційний тариф GIGAPON передбачає доступ до мережі на швидкості 500 Мбіт/с, а також понад 110 онлайн-телеканалів у включеному ТВ-пакеті. Крім цього, у вартість послуги також включена статична ІР-адреса, а інтернет-з’єднання залишатиметься стабільним навіть у разі відсутності електропостачання. Це можливо завдяки підключенню до мережі за технологією PON, яка надає можливість користуватися швидким, безлімітним та енергонезалежним інтернетом за будь-яких умов.

Підключити інтернет у Фастові на акційних умовах можуть лише нові абоненти, які не користувалися послугами провайдера впродовж 90 днів. Ознайомитися з детальними правилами акції всі охочі можуть на офіційному сайті провайдера.

Головні переваги користування інтернетом від Мережі Ланет

Акція від Мережі Ланет — це чудова можливість для мешканців Фастова отримати якісний інтернет за доступною ціною. Проте доступна вартість — не єдина перевага, якою характеризуються послуги від надійного провайдера. Слід зазначити й такі суттєві переваги:

  • дійсно висока швидкість передачі даних, завдяки чому великі файли завантажуються миттєво, а потокове відтворення відео не вимагає очікування;
  • стабільність з’єднання, що дозволяє уникнути перебоїв у роботі мережі, навіть у години пікового навантаження;
  • доступ до мережі навіть в умовах відсутності електропостачання завдяки зарезервованості обладнання провайдера на 100%;
  • постійне розширення провайдером покриття й підвищення доступності своїх послуг;
  • конкурентоспроможні тарифні плани, які враховують потреби різних категорій користувачів;
  • стабільно висока якість обслуговування;
  • можливість вигідно та зручно замовити додаткові послуги або потрібні пристрої (роутери, ТВ-обладнання тощо); 
  • професійна технічна підтримка клієнтів, фахівці якої працюють цілодобово й оперативно вирішують будь-які проблеми.

Встигніть підключити швидкий і стабільний інтернет за супернизькою ціною, скориставшись акційною пропозицією. Щоб замовити підключення й отримати консультацію фахівця, звертайтеся до операторів за вказаними контактами:

info@lanet.ua

(0800) 508-508