16:06 / 11.01.2024 Наука и техника

Соцмережа Х планує цьогоріч запустити P2P платежі

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Соціальна мережа Х планує в цьому році запустити однорангові платежі (P2P платежі) на своїй платформі.

Як передає "Укрінформ", про це йдеться в її блозі.

"Ось лише деякі з напрямків, на яких ми зосереджуємося для наших ділових партнерів у цей новий рік: Ми запустимо однорангові платежі, відкриваючи більше корисності для користувачів і нові можливості для комерції", – заявили в соцмережі Х.

Також соцмережа планує продовжити інвестувати в творців і контент-партнерства, які залучають нових користувачів і стимулюють рекламу на платформі.

"Ми створюватимемо більше оригінального вмісту та залучатимемо більше талантів разом із деякими з найцікавіших людей на X", – додали у соцмережі.

Серед іншого компанія планує покращити свою пропозицію рекламних оголошень за допомогою основних компонентів відео, ефективності та безпеки бренду.

CNBC зазначає, що поки X Payments LLC — платіжна дочірня компанія X — отримала ліцензії на переказ грошей лише в 14 штатах.

Однорангові платежі (P2P платежі) – це грошові перекази від однієї людини іншим людям (на відміну від продавця чи установи).

Як повідомляв "Укрінформ", вартість компанії X (колишня Twitter) наразі становить менше третини від тієї суми, яку за неї заплатив американський мільярдер Ілон Маск.

Підготував: Сергій Дага