09:27 / 20.12.2023 Наука и техника

У роботі "Київстару" знову збій: у яких областях немає мережі

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Зранку 20 грудня у "Київстарі" знову почалися перебої зі зв'язком. У компанії заявили, що знають про проблему і працюють над відновленням сервісів. Про це пресслужба компанії пише у Facebook.

"Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі зі звʼязком у ряді міст на заході й півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності", – йдеться у повідомленні.

Перед тим абоненти "Київстару" на сторінках компанії у соцмережах скаржилися на проблеми зі зв’язком, які знову виникли зранку 20 грудня. Зокрема, зникав зв’язок, були перебої з мобільним інтернетом.

Про перебої зі зв’язком повідомляють абоненти Київської, Сумської, Рівненської, Кіровоградської, Одеської, Львівської, Донецької та інших областей.

BAGNET нагадує, раніше оператор мобільного зв’язку Київстар станом на 11:00 18 грудня відновив доступ до послуг SMS, зокрема — у міжнародному роумінгу. Також компанія розпочала відновлення доступу до послуг M2M для бізнес-клієнтів.

Підготував: Сергій Дага