11:21 / 25.07.2023 Наука и техника

Ілон Маск офіційно затвердив новий логотип Twitter

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Вчора, 24 липня офіційний обліковий запис компанії Twitter в однойменній соцмережі був перейменований. Про це Маск написав у Twitter.

Проміжний логотип X з’явиться пізніше.

Також замінили фірмовий логотип з синьою пташкою – тепер там видніється біла буква Х на чорному фоні. Гендиректор компанії Twitter Ілон Маск також показав на своїй сторінці фотографію штаб-квартири компанії із проєкцією нового логотипу.

Нагадаємо, що раніше мільярдер Маск заявляв, що домен Х.com тепер автоматично переадресує користувачів до соціальної мережі Twitter. У червні він зазначав, що замість пташки на логотипі з’явиться буква Х.

За словами головної виконавчої директорки Twitter Лінди Яккаріно, шанувальники та критики Twitter протягом багатьох років "підштовхували Twitter мріяти про більше, впроваджувати інновації швидше та реалізовувати наш великий потенціал".

X – це майбутній режим необмеженої інтерактивності, в центрі якого аудіо, відео, обмін повідомленнями, платежі/банкінг, що створює глобальний ринок ідей, товарів, послуг та можливостей. Завдяки штучному інтелекту X об’єднає нас усіх так, як ми тільки починаємо собі уявляти.

Згодом вона оприлюднила оновлений логотип.

BAGNET нагадує, що Twitter закрив доступ до контенту користувачам без облікового запису.

Підготував: Сергій Дага