14:50 / 16.05.2023 Наука и техника

Зроблено на совість: п'ять найнадійніших легкових автомобілів

Фото: autocar.co.uk

Не встигли в Україні обговорити рейтинг найкращих автомобілів у 2023 році за співвідношенням ціни та якості, як з'явився новий серед моделей, які довели свою надійність та довговічність. Про це пише видання mashyna.com.

Топ-5 автомобілів, які довго служать без поламок:

1.Toyota Camry

Лідер серед найнадійніших седанів, завдяки чудовій репутації, довговічності та низькому рівню поламок. Якісний салон, зрозуміла ергономіка та високоякісні матеріали доповнюють реноме автомобіля.

2. Honda Accord

Accord теж є одним із найнадійніших седанів на світовому ринку. Accord пропонує відмінне складання, хороший двигун та комфортне керування.

3. Mazda6

Mazda6 - надійний і динамічний седан. За допомогою технологій збільшення паливної економічності та динамічності, автомобіль впевнено рухається як містом, так і трасою.

4. Lexus ES

Lexus ES пропонує високу якість матеріалів та складання, стриманий та комфортний салон. Крім того, в автомобіль впроваджено низку інноваційних технологій у сфері безпеки.

5. Subaru Legacy

Subaru Legacy є одним з найнадійніших седанів завдяки системі повного приводу та двигунам, що забезпечують високу продуктивність та економічність. У Legacy зібрані технології, що дозволяють автомобілю бути одним з найбезпечніших на дорогах.

Підготував: Сергій Дага