18:12 / 28.05.2022 Наука и техника

Gucci представив розумне кільце Oura Ring (фото)

Фото: Gucci Oura Ring

Люксовий бренд Gucci представив новий аксесуар - розумне кільце Oura Ring, створене спільно з фінською компанією Oura Health.

За основу Gucci x Oura Ring взяли стандартне кільце Oura 3, яке виконане з титану з чорним покриттям. Зовнішню поверхню кільця шириною 0,76 см, прикрашає логотип модного бренду та плетений візерунок із 18-каратного (750 проба) жовтого золота.

Внутрішня поверхня нового кільця для вказівного пальця включає кілька датчиків, які контролюють температуру тіла, пульс, серцевий ритм, частоту дихання, рівень активності, якість сну та інші параметри організму власника.

Зібрані біометричні дані надходять у фірмову програму для смартфонів Android та Apple, де їх можна аналізувати. Програма також включає аудіоуроки з медитаціями, програмами для сну, роботою з диханням та іншими курсами для покращення здоров'я та якості життя.

Зарядна док-станція також виконана у чорному кольорі та декорована монограмами Гуччо Гуччі. Акумулятор із середнім терміном служби 4-7 днів. Водонепроникність - до 100 метрів.

Прикраса коштує $950. У ціну включено довічний доступ до всіх можливостей мобільного додатку Gucci x Oura.

Підготував: Сергій Дага