12:25 / 31.07.2021 Наука и техника

VW ID.Buzz може з'явитись у трьох варіантах

Volkswagen може представити серійну версію ідентифікатора. Повідомляютьпро три різні версії. Передбачається також, що існують регіональні відмінності, передає electrive.com.

За даними Automotive News, VW планує пасажирську та вантажну версію для Європи та ще одну пасажирську версію для США. Згідно з доповіддю, пасажирська версія для Європи не буде мікроавтобусом для приватних клієнтів, а спочатку транспортним засобом для обслуговування рейсів. Для цього спеціального користування версія повинна містити шість місць для пасажирів, усі з яких мають бути доступні індивідуально.

Вантажна версія, ймовірно, буде транспортним засобом, прототипи фотографій якого з’явилися в Інтернеті в червні: Як це характерно для мікроавтобусів, вікон далі кабіни водія немає, багажний відсік має міцні стінки і розсувні двері на стороні пасажира.

Дві європейські версії мають бути побудовані на заводі комерційних автомобілів VW у Ганновері. Buzz, ймовірно, буде доступний з короткою та довгою колісною базою. Американська модель буде побудована на заводі VW у Чаттанузі.

За повідомленнями ЗМІ, у США буде тільки версія з довгою колісною базою, але невідомо, чи буде це точно так само, як версія з довгою колісною базою в ЄС, чи це буде інший, третій вимір.

Поки що немає підтвердження можливих розмірів батареї ідентифікатора. Buzz - це також стосується інформації в "Автомобільних новинах" про версії та комплектації сидінь. MEB від Volkswagen може зіставляти батареї між 45 і 111 кВт -год - це вже передбачалося.

Buzz може бути першою моделлю, яка отримає максимально ємний акумулятор. Тим не менш, для вантажної версії, яка використовується для торгівлі та доставки в межах міста, швидше за все, з міркувань вартості буде використано значно менший акумулятор.

Поняття ідентифікатора. Buzz мав акумулятор на 111 кВт -год та два електродвигуни. Потужність системи становила 275 кВт, запас ходу понад 600 кілометрів, хоча і згідно з NEDC.

Як зазначив минулого тижня технічний директор VW Томас Шмаль, ID. Buzz буде запущений в Європі в третьому кварталі 2022 року. Американська версія також планується на 2022 рік.

ТЭГИ: