23:55 / 21.07.2021 Наука и техника

GKN Automotive прискорила розробку 800-вольтової системи для електромобілів

GKN Automotive прискорює свій розвиток електроприводів у відповідь на зростаючий глобальний попит на електромобілі. Майбутні системи 800-вольтові системи  вже знаходяться на передових стадіях розробки та перевіряються в реальних умовах, зазначає GKN.

GKN Automotive заявляє, що "їхні глобальні експерти зараз працюють з провідними світовими виробниками автомобілів, щоб зробити ці вдосконалені системи eDrive виробничою реальністю". Хоча незрозуміло, скільки було і буде вкладено зусиль в галузі розвитку, масштаби більші, ніж у внутрішньому проекті розвитку, оскільки компанія вказує на їх партнерство з Jaguar, додаючи, що розробка була "прискорена ще більше завдяки партнерству з Jaguar Racing в ультраконкурентній серії Формули Е", передає electrive.com.

"Світовий попит на електромобілі швидко зростає, і зараз ідеальний час для GKN Automotive підкріпити своє лідерство в системах eDrive за допомогою технологій наступного покоління", - сказав Ліам Баттерворт, генеральний директор GKN Automotive, перш ніж додати: "Ці високотехнологічні 800V системи дозволять створювати автомобілі із швидшою зарядкою з кращим діапазоном заряду акумуляторів, покращеними характеристиками водіння та ще більшою ефективністю. Як результат, GKN Automotive має намір продовжувати забезпечувати все більш електрифіковане майбутнє ".