18:20 / 19.07.2021 Наука и техника

Audi інвестує в розвиток електроприводів в Угорщині

Audi Hungaria оголосила, що протягом наступних двох років інвестує значну суму в місцевий технічний розвиток. Фокус інвестицій зосереджений на встановленні функціонального стенду для розробки електроприводів та трансмісій, повідомляє electrive.com.

Крім того, згідно з Audi, існуючі стенди мають бути модернізовані для гібридизації та майбутніх електроприводів у дусі трансформації EV. Після Інгольштадта та Некарсульма Дьор є третім за величиною центром розробки бренду VW. Робота також буде зосереджена на цифрових рішеннях, таких як інструменти планування та симулятори транспортних засобів.

"Завдяки інвестиціям ми зможемо ще більше посилити свої компетенції в галузі електронного тестування і, тим самим, підготувати Технічний розвиток до ери електромобільності", сказав Альфонс Дінтнер, генеральний директор Audi Hungaria. "Висококваліфікований персонал нашого відділу розробки автомобілів здатний протестувати всі приводи, вироблені у Volkswagen Group в Audi Hungaria, надаючи високоякісні послуги для всієї Групи".

Дьєр є важливим виробничим виробництвом чотирициліндрових двигунів Audi (бензинових та дизельних), і там також проводяться роботи з проектування та механічної розробки, а також у застосуванні системи управління двигунами, оптимізації акустики двигуна та в зоні тестування приводів.

Однак електромобільність там не нова: електроприводи для Audi e-tron quattro виробляються там з 2018 року, а виробництво спеціально розроблених електродвигунів було розширено в 2019 році. Електроприводи для PPE, розроблені спільно з Porsche, також будуть збираютись на заводі; підготовка до цього велася з лютого.