18:40 / 15.11.2020 Наука и техника

Volvo дозволила собі скинути кілька машин з 30-метрової висоти (ВІДЕО)

Це найбільш екстремальний краш-тест, який коли-небудь проводився Volvo Cars. Автовиробник вважає, що такий тест дуже важливий так як робиться це для тренування рятувальних служб. Фахівці з евакуації часто використовують автомобілі, що розбилися в Центрі безпеки Volvo Cars, для відточування навичок порятунку людей.

Щоб служби порятунку могли підготуватися до будь-якого можливого сценарію аварії і імітувати сили, які проявляються в найбільш екстремальних аваріях, крім того, це не можна змоделювати за допомогою звичайних краш-тестів, тому Volvo Cars недавно прийняла настільки ж крайні заходи. Вперше компанія кілька разів скинула кілька нових Volvo з підйомного крана з висоти 30 метрів, повідомляє MMR.

Такий підхід допоміг створити досить ушкоджень, щоб адекватно імітувати пошкодження, виявлені в найбільш екстремальних сценаріях ДТП: подумайте про аварії за участю одного автомобіля на дуже високій швидкості, аварії, в яких автомобіль врізається у вантажівку на високій швидкості, або аваріях, в результаті яких автомобіль отримує серйозне зіткнення з боку.

Всі дані про дослідження і результати робіт з евакуації, а також аварії будуть зібрані в великому дослідницькому звіті. Цей звіт буде доступний для безкоштовного використання рятувальникам в інших місцях, що дозволить їм отримати користь з результатів і розвинути свої здібності рятувати життя.