16:00 / 20.10.2020 Наука и техника

Apple назвала ціни на ремонт iPhone 12

Поки є офіційні розцінки на ремонт iPhone 12 та iPhone 12 Pro, які почнуть продаватися раніше - в Україні попередні замовлення стартують вже 23 жовтня.

Компанія Apple оновила сторінку "Ремонт і обслуговування iPhone" на своєму сайті, і можна дізнатися, у скільки обійдеться ремонт в офіційному СЦ в тому чи іншому випадку, передає unian.ua.

"Поки є офіційні розцінки на ремонт iPhone 12 та iPhone 12 Pro, які почнуть продаватися раніше - в Україні, нагадаємо, попередні замовлення стартують 23 жовтня, а перші покупці отримають смартфони 30 жовтня. Тобто, на тиждень пізніше офіційного старту глобальних продажів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в разі відсутності розширеної гарантії AppleCare+ заміна екрану iPhone 12 Pro в офіційному сервісі обійдеться у 279 доларів. Ця ціна залишається незмінною з часів моделі iPhone X 2017 року, що є гарною новиною. Вартість заміни базової моделі iPhone 12, яка оснащується аналогічним 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм Super Retina XDR, така ж (279 доларів). І це вже на 80 доларів дорожче в порівнянні з торішньою моделлю iPhone 11, де використовується екран IPS. У разі розширеної гарантії AppleCare + вартість заміни екрану становить 29 доларів.

Всі інші негарантійні випадки ремонту, включаючи зовнішні механічні пошкодження (заміна заднього скла) або пошкодження, викликані попаданням рідини всередину корпусу, для iPhone 12 Pro коштують колишні 549 доларів, а для iPhone 12 у порівнянні з iPhone 11 процедура подорожчала на 50 доларів, до 449 доларів. У разі розширеної гарантії AppleCare+ за усунення різного роду пошкоджень, що належать до категорії Other damage, Apple вимагає колишню плату - 99 доларів.