16:35 / 14.05.2020 Наука и техника

Співробітники Twitter зможуть працювати з дому завжди

Відновлення офісної роботи буде обережним, зваженим та поступовим – "офіс за офісом".

Компанія Twitter відтепер дозволяє своїм співробітникам працювати з дому протягом невизначеного терміну. Головний виконавчий директор компанії Джек Дорсі повідомив працівників про зміну політики внутрішнім електронним листом.

"Якщо наші співробітники перебувають у ролі та ситуації, які дозволяють їм працювати з дому, і вони хочуть продовжувати робити це постійно, ми дозволимо це", - заявив представник Twitter, передає unian.ua.

Якщо ж роль співробітників така, що їм потрібно бути на роботі, або ж вони не хочуть працювати в домашній обстановці, то вони зможуть повернутися в офіси "з додатковими заходами безпеки". Але це станеться тільки тоді, коли компанія вирішить, що таке повернення буде безпечним.

"Додатково повідомляється, що за деякими винятками, офіси Twitter залишаться закритими до вересня. При цьому робочий процес заново відкритих офісах вже не буде таким, як раніше. Відновлення офісної роботи буде обережним, зваженим і поступовим – "офіс за офісом", - підкреслює видання.

Крім того, до вересня не планується відновлення ділових поїздок, за невеликим винятком. До кінця 2020 року не планується проводити ніяких особистих заходів компанії. Ближче до кінця року планується оцінити можливість проведення заходів у 2021 році.

Співробітники Twitter працюють з дому з 12 березня, це викликано спалахом коронавірусної інфекції COVID-19.

Раніше повідомлялося, що Facebook і Google дозволять співробітникам працювати віддалено до кінця 2020 року.