17:53 / 25.02.2018 Спорт

Унікальна подія в українському паралімпійському спорті: відкривається перша офіційна фан-зона

9 березня 2018 року відбудеться відриття першої офіційної фан-зони

9 березня 2018 року, у день відкриття ХІІ зимових Паралімпійських Ігор в Кореї відбудеться унікальна подія в українському паралімпійському спорті – відриття першої офіційної фан-зони.

Ця урочистіть розпочнеться об 11:30 у Заміському ресторані Тандир Meat Factory, який гостинно відкрив для паралімпійської родини  свої двері і допоміг з організацією цього заходу.

У затишній та вишуканій атмосфері, у яку поринаєш, починаючи з теплих привітань, звуків фортепіяно, палаючого каміну та дбайливого сервісу, зустрінуться всі ті, хто вболіватиме за перемоги паралімпійців України: активісти громадянського суспільства, чемпіони та призери паралімпійського та дефлімпійського рухів, телеведучі, журналісти, тренери, представники Національного паралімпійського комітету України та Укрцентру "Інваспорт".

Гості та учасники першої фан-зони матимуть нагоду не тільки спілкуватись, ділитись своїми спогадами, враженнями та побажаннями паралімпійській збірній команді України, але й зробити красиве фото на спомин у фото-зоні.

А вже в 12:00 усі учасники першої офіційної паралімпійської фан-зони разом дивитимуться пряму трансляцію церемонії відкриття Ігор в Південній Кореї та чекатимуть на вихід національної паралімпійської збірної команди України.

Також учасники фан-зони зможуть одразу після церемонії відкриття Ігор передати в режимі он-лайн свої вітання та побажання команді, яка в той час буде на зв’язку з Кореї.

Акредитація для засобів масової інформації – обов'язкова!

Тел.: 0677436526 - Лариса

З нетерпінням очікуємо нашої зустрічі 9 березня, об 11:30 за адресою: смт. Козин, вул. Київська 11Д.

Для засобів масової інформації буде організовано транспорт, який відправлятиметься від будівлі Міністерства молоді та спорту, вул. Еспланадна, 42. Тел. для довідок: 2894330