14:52 / 12.05.2017 Спорт

20-21 травня в на мототреку Пирогово відбудеться головна і найгарячіша спортивно-екстремальна подія цієї весни в Києві: забіг з перешкодами Race Nation

Більше 1000 учасників бігтимуть багато кілометрів крутими схилами мототреку, долатимуть різноманітні перешкоди – стрибатимуть через стіни, лазитимуть по канату, плаватимуть і повзтимуть, – щоб брудними, але щасливими дійти до фінішу. Серед них будуть як професійні спортсмени, в тому числі чемпіони, так і аматори – від студентів до директорів, від офісних працівників до знаменитостей. Буде яскраво!

Забіги з перешкодами – Obstacle Course Racing або OCR – це вид змагань для любителів і професіоналів, який останнім часом розвивається і розповсюджується по всьому світові швидше і ширше, ніж марафони чи інші подібні змагання.

В Україні забіги Race Nation проходять вже третій сезон поспіль, збираючи все більше учасників, глядачів та ЗМІ.

Забіги з перешкодами – це завжди яскраве видовище, вибух адреналіну та емоцій, випробування власних сил, волі та духу для учасників і захоплююче шоу для вболівальників.

Що відбуватиметься 20-21 травня на мототреку Пирогово? Це будуть 2 дні шалених перегонів и види дистанцій:

  • Забіг Сили: 5+ км, 20 перешкод
  • Забіг Волі: 10+ км, 25 перешкод
  • Забіг Духу: 20+ км, 30 перешкод

В межах кожного з забігів також є свої категорії: для любителів (Standart), професіоналів (Elite) і команд. Переможці категорії Elite отримують на Race Nation кваліфікацію для участі в європейських і світовому чемпіонатах з OCR.

Цього року в змаганнях на мототреку Пирогово візьмуть участь понад 1000 спортсменів, за якими спостерігатимуть 5-6 тис. глядачів. Під час змагань працюватиме Стартове містечко зі стендами виробників і дистриб’юторів спортивного одягу, приладдя, харчування тощо.

Це буде незабутній вікенд – приходьте і переконайтеся!

Місце проведення: Київ, мототрек Пирогово (вул. Пирогівський шлях 188)

Час роботи: 8:00-15:00 20-21 травня 2017

Зацікавились?

https://www.facebook.com/racenation.ua/

https://vk.com/racenation

https://www.instagram.com/racenation_ua/