03:53 / 26.09.2014 Спорт

28 вересня у Києві відбудеться наймасовіше бігове змагання України - Kyiv Half Marathon 2014

Програма Kyiv Half Marathon значно розширилася - цього разу захід триватиме 2 дні.

 В четвер в Києві відбулася прес-конференція, присвячена наймасовішому біговому змаганню України 2014 року - Kyiv Half Marathon 2014.

У прес-конференції взяли участь: Вадим Костюченко – начальник управління сім’ї, молоді та спорту КМДА; Дмитро Черніцький – генеральний менеджер Kyiv Half Marathon; Вячеслав Хижняк – старший спеціаліст з маркетингу adidas Ukraine; Валентина Жуковська – голова наглядової ради благодійного фонду «Лелеки»; Сергій Тимофєєв – віце-президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків; Наталя Годунко – дворазова чемпіонка Світу з художньої гімнастики, учасниця напівмарафону; Людмила Даниліна – дворазова чемпіонка Світу з легкої атлетики, учасниця напівмарафону.

Програма Kyiv Half Marathon значно розширилася - цього разу захід триватиме 2 дні. В суботу в Українському домі на Європейській площі відбудеться перша в Україні спеціалізована виставка з бігу – RUN EXPO 2014. В рамках виставки запланована видача стартових номерів для всіх учасників. 28 вересня на Подолі відбудеться 8 бігових змагань, заїзди ролерів та скандинавська хода. Також на Контрактовій площі працюватиме «марафонське містечко», в його межах діятиме квартал безкоштовних дитячих розваг, вулиця майстер-класів і зона харчування.

Звертаємо вашу увагу, що в пятницю об 18:00 завершується акредитація на IV Київський напівмарафон.

Акредитаційна форма: https://docs.google.com/forms/d/1Lve6F7UP8V29IA86HEs9ZjMgMaj5UqraQiLaY1YZvb4/viewform.