10:43 / 30.11.2023 Спорт

Менеджер Усика назвав головну проблему в підготовці українця до бою з Ф'юрі

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У наступному році Олександр Усик, який є чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі, планує провести поєдинок із володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Менеджер українського боксера Егіс Клімас висловив свої коментарі щодо майбутнього поєдинку свого підопічного та висвітлив труднощі, з якими стикається українець у підготовці до цього бою. Про це повідомляє Boxing Talk. 

"Ми довго-довго працювали над тим, щоб отримати цей бій, і нарешті нам це вдалося. Однозначно це буде непростий поєдинок. 

Мабуть, це буде найважчий бій в кар'єрі Олександра. Він впевнений у собі, але в той же час добре знає, що попереду буде багато роботи. Він працьовитий, хороший спортсмен і дуже хороший боєць.

Знайти спаринг-партнерів буде непросто, тому що Тайсон Ф'юрі дуже високий, з великою дистанцією, має дуже незграбний стиль і важкий, тому це буде найбільшим викликом.

Але я не сумніваюся, що Олександр переможе. Факторами будуть його робота ніг, його інтелект, боксерський IQ.

Я б навіть не сказав, що у Ф'юрі є велика сила. У нього велика вага і він спирається на бійців. Ось як він їх перемагає. Але перемогти Олександра буде непросто", - сказав Клімас.

Раніше BAGNET повідомляв, що колишній претендент на чемпіонський пояс у важкій вазі Дерек Чісора визначив фаворита очікуваного протистояння між українцем Олександром Усиком та британським боксером Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

Підготував: Сергій Дага