23:13 / 05.11.2023 Спорт

Екссуперник Ломаченка отримав два довічні терміни за вбивство вагітної коханки

Фото: Instagram/Фелікс Вердехо

Колишнього пуерториканського боксера Фелікса Вердехо засудили до двох довічних термінів після того, як його визнали винним у вбивстві своєї 27-річної вагітної коханки.

Як повідомляє ABC News, вирок ухвалив федеральний суддя.

У липні Вердехо визнали винним у викраденні, що призвело до смерті Кейшли Родрігес та її ненародженої дитини. Його адвокат заявив, що планує подати апеляцію на вирок.

"Цей вирок має стати уроком для інших. Не має значення, скільки слави, грошей чи влади ви думаєте, що маєте. Якщо ви порушуєте закон, вам доведеться відповідати", – цитує комісара поліції Пуерто-Ріко Антоніо Лопеса видання ABC News.

Під час судового процесу на початку цього року друг колишнього боксера Луїс Антоніо Кадіс, який також проходить обвинуваченим у цій справі, заявив, що Вердехо тиснув на Родрігес, щоб вона зробила аборт.

Він також засвідчив, що того дня, коли сталося вбивство, колишній боксер вдарив Родрігес і вколов токсичну речовину, після чого прив’язав її кінцівки до цементної брили і серед білого дня скинув із мосту у водоймище.

Пізніше Кадіс анонімно зателефонував до служби порятунку 911 і повідомив про місцезнаходження тіла Родрігес.

Розтин показав, що в організмі Родрігес були фентаніл і ксилазин – заспокійливі препарати, які використовують для тварин, зокрема коней.

BAGNET зазначає, Вердехо брав участь в Олімпійських іграх-2012 у Лондоні і того ж року перейшов у профі. На Іграх у чвертьфіналі він боксував проти Василя Ломаченка, який у підсумку отримав золото турніру. Всього Вердехо провів на професійному рівні 29 боїв, у яких здобув 27 перемог, з яких 17 нокаутом.

Підготував: Сергій Дага