14:31 / 03.10.2023 Спорт

Мудрик відзначився дебютним голом за "Челсі" в АПЛ

Фото: gettyimages.com

Вінгер "Челсі" та збірної України з футболу Михайло Мудрик відзначився першим голом за лондонський клуб. Це сталося у матчі сьомого туру чемпіонату Англії у матчі проти Фулгема на виїзді.

Ця гра стала 24-ю для українця у футболці синіх, передають Факти.ICTV

Мудрик відкрив рахунок у матчі на 18-й хвилині після пасу від Леві Колвілла. Українець вийшов віч-на-віч із голкіпером суперника та відправив м’яча у сітку воріт суперника. У перерві гри Михайла замінили.

Досі в активі українця за "Челсі" було лише дві гольові передачі.

У підсумку "Челсі" здобув перемогу над "Фулгемом" з рахунком 2:0. На 19-й хвилині відзначився також албанський форвард синіх Армандо Броха.

Михайло Мудрик став сьомим українцем, який відзначився голом у межах АПЛ. Із представників України, які зараз грають за клуби англійської Прем’єр-ліги, забили по одному м’ячу ще два – Олександр Зінченко та Віталій Миколенко.

Після семи турів "Челсі" йде на одинадцятому місці в турнірній таблиці АПЛ, маючи 7 очок. Лідером залишається "Манчестер Сіті" (18), слідом йдуть "Тоттенгем" (17), "Арсенал" (17) та "Ліверпуль" (16).

BAGNET нагадує, у січні 2023 року Мудрик перебрався до "Челсі" із донецького "Шахтаря" за €100 млн. Він підписав контракт на 8,5 років –  до 30 червня 2030 року.

Підготував: Сергій Дага