21:19 / 06.08.2023 Спорт

Бій Фʼюрі з Усиком відбудеться: що відомо

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Джон Ф'юрі, батько чемпіона WBC в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, висловився щодо можливого поєдинку між своїм сином та чемпіоном WBO, IBF та WBA Олександром Усиком. Про це повідомляє Boxing Social.

"Тайсон - чемпіон світу. Він король рингу. До нього ведуть усі дороги. Якщо ви збираєтеся битися з Тайсоном, робіть те, що обіцяли, встаньте в чергу і візьміть те, що вам запропонують, і бій відбудеться в майбутньому. Зараз Тайсон перебуває на тому етапі своєї кар’єри, де він збирається робити те, що хоче робити. І я не можу звинувачувати його. Він заслужив на це право. Як я вже сказав, все має статися, він повинен битися з Усиком.

Він битиметься з Олександром, це лише питання часу, коли вони зможуть зібратися, і я впевнений, що зможуть, і я впевнений, що так і буде. Це точно станеться, але я просто не можу сказати вам коли. Але це станеться, я це знаю", - сказав Фʼюрі старший.

BAGNET нагадує, чемпіон світу з боксу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик підписав контракт з новачком УПЛ - футбольним клубом "Полісся" з Житомира.

Підготував: Сергій Дага