00:16 / 26.09.2022 Спорт

Cпорт онлайн: посібник для початківців

Давно минули ті часи, коли для ставок на спорт потрібно було викликати букмекера чи йти до справжнього казино. В даний час ви можете зробити це, не встаючи з ліжка у піжамі. Онлайн розваги (такі як Туніс-Франція ставки) повністю змінили індустрію, і тепер кожен може поставити кілька доларів на свою улюблену команду, увійшовши на одну із незліченних онлайн-платформ для азартних ігор, які ви можете знайти в Інтернеті.

Однак, хоча кожному доступно, все ж таки потрібно знати, як зробити це правильно. Як новачок, ви можете не знати, що робити в першу чергу, на які види спорту робити ставки, скільки ставити і т. д. Але не хвилюйтеся - щоб допомогти вам, ми створили цей короткий посібник зі ставок на спорт онлайн для початківців.

Налаштування бюджету

Перш ніж почнете щось робити, вам необхідно встановити бюджет на азартні ігри, щоб зрештою ви не витратили більше, ніж можете собі дозволити. Встановіть тижневий або місячний бюджет, який ви готові виділити на спортивні ставки, та не перевищуйте його.

Майте на увазі, що як новачок у вас є велика можливість програти, тому ставте тільки ті гроші, які вам не знадобляться для інших речей, таких як орендна плата або рахунки за комунальні послуги. Незалежно від того, чи можете ви собі це дозволити чи ні, не ставте одразу великі суми грошей — пам'ятайте, що ви все ще навчаєтесь.

Також подумайте, скільки ви готові витратити одну ставку. Хорошим вибором буде від 1% до 5% вашого щомісячного бюджету.

Вирішіть, на який вид спорту ви хочете робити ставки

Ви можете робити ставки практично на всі існуючі ліги, змагання та турніри, тому дуже легко заплутатися у своїх варіантах. Найпростіше зробити ставку на вид спорту, з яким ви вже знайомі — здебільшого це, мабуть, футбол, баскетбол чи стрибки. Оскільки ви вже займаєтеся цим, вам може бути легше робити прогнози. Інший варіант - спробувати кілька різних видів спорту і подивитися, на який вам найбільше сподобається робити ставки.

Приєднуйтесь до сайту ставок на спорт

Після того, як ви вирішили, на який вид спорту хочете робити ставки, і визначили свій бюджет, наступним кроком буде реєстрація на сайті онлайн-ставок. Процес реєстрації не складний, тому що вам потрібно вказати лише кілька особистих даних, таких як ім'я або дата народження, а також вигадати логін і створити надійний пароль.

Однак проблема полягає в тому, який сайт вибрати, оскільки їх так багато, що прийняття мудрого рішення має вирішальне значення. Оскільки ви збираєтеся робити ставки на реальні гроші, вони повинні заслуговувати на довіру і шановані, такі як Parimatch.

Почніть повільно та вивчіть основи

Не робіть кілька ставок без належних знань: швидше за все, ви програєте більше, ніж виграєте. Знання основ може допомогти вам у прийнятті правильних рішень. Вивчіть важливі терміни, такі як аутсайдери (команда або гравець, у якого менше шансів на перемогу), фаворити (команда або гравець, який має більше шансів на перемогу) або тенденції (минули результати аналогічного змагання). Не поспішайте, щоб вивчити правила та процедури: це полегшить знайомство зі ставками на спорт.