10:11 / 24.05.2022 Спорт

Продивус відмовився залишати посаду віцепрезидента IBA

Одіозний функціонер прокоментував заяву Міністра молоді та спорту

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт засуджує підтримку експрезидентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом представника країни-агресора.

Позицію Гутцайта прокоментував Продивус, повідомляє "Чемпіон".

"Кілька останніх днів багато українських ЗМІ опублікували повідомлення, вигідні виключно російській пропаганді, що Володимир Продивус її підписав лист, підписаний представниками 8 країн про засудження дій Умара Кремльова та його колег з російської національної федерації".

"На хвилі такого повідомлення мені посипалися пропозиції повністю здати інтереси України до Міжнародної боксерської асоціації (IBA) та звільнити місце першого віце-президента. Мені здається, найкращої картинки для пропагандистських російських ЗМІ вигадати було складно. Ще раз наголошую: Федерація боксу України і я як президент Федерації боксу України маю впевнену проукраїнську позицію".

"Сьогодні голос українського боксу лунає з трибуни найавторитетнішої боксерської організації світу. І я не соромлюся з трибуни говорити, що російські війська вбивають та ґвалтують наш народ. Звісно, ​​пропагандистським каналам кремля така риторика віце-президента IBA не подобається", - написав Продивус.

Подготовил: Сергей Дага